HATAY / DÖRTYOL - Karakese Ortaokulu

Hüseyin Kamil ÇELEBİ - Okul Müdürü

1973 Dörtyol Doğumluyum. İlk, Orta ve Lise Öğrenimimi Hatay ili Dörtyol ilçesindeki çeşitli okullarda tamamladım. Pamukkale  Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümünden 1997 yılında mezun olup, aynı yıl Adana ili Yumurtalık ilçesinde İlk atama Sınıf öğretmeni olarak göreve başladım. 21.03.1999-21.07.2000 tarihleri arasında  Van İli Saray ilçesinde Yedek subay öğretmen olarak görev yaptım. Askerlik dönüşü ilk atama olarak görev aldığım Adana ili Yumurtalık ilçesinde öğretmenliğe devam ettim. Bu süre zarfında çeşitli okullarda Müdür Yetkili Öğretmen Olarak görev aldım. 18 Eylül 2003 tarihinde Hatay İli Dörtyol İlçesinde göreve başladım. Ekim 2012 yılında alan değişikliği ile Erzin ilçesinde Muzaffer Tuğsavul Ortaokulunda göreve başladım. Ekim 2013 yılında Dörtyol İlçesi Altınçağ Ortaokuluna Müdür yardımcısı olarak atamam yapıldı.Ağustos 2018-2023 yılarında Dörtyol İlçesi Altınçağ Ortaokulu´nda Müdür olarak görev yaptım. 15.08.2023 tarihinden itibaren Dörtyol Karakese Ortaokulu´nda Müdür olarak göreve başladım Halen bu göreve devam etmekteyim Evli ve 3 Çocuk babasıyım.