HATAY / DÖRTYOL - Karakese Ortaokulu

Şehmus YILMAZ - Bilişim Teknolojileri ve Yazılım Öğretmeni

Gaziantep´te doğdum. İlk, orta ve lise eğitimimi İskenderun´da tamamlayarak Çukurova Üniversitesi Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Bölümü´ne başladım.

- İskenderun Sadık Altıncan İlkokulu

- İskenderun Namık Kemal Ortaokulu(Kurtuluş İlköğretim)

- İskenderun Anadolu Teknik Lisesi Bilgisayar Bölümü

- Çukurova Üniversitesi Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Bölümü

Hatay Dörtyol İlk Kurşun İlköğretim Okulu´nda Bilgisayar Öğretmeni olarak göreve başladım. Bir dönem Diyarbakır Bağlar Merkez Atatürk İlköğretim Okulu´nda Bilgisayar Öğretmeni olarak görev yaptıktan sonra tekrar Hatay-Dörtyol´a tayin edildim. Merkez 100.Yıl İlköğretim Okulu, Dörtyol Lisesi, Fatih İlköğretim Okulu, Dörtyol İlk Kurşun İlköğretim Okulu, Dörtyol Anadolu İmam Hatip Lisesi, Süleyman Demirel Anadolu Lisesi, Halil İbrahim Evren Anadolu Lisesi, Dörtyol Ortaokulu, Halk Eğitimi Merkezi ve Karakese Ortaokulu´nda Bilişim Teknolojileri/Bilişim Teknolojileri Rehber Öğretmeni olarak görev yaptım. Şu an hala Karakese Ortaokulu´nda görev yapmaktayım.